بزرگترین وبلاگ تخصصی ، تفریحی ایرانیان

بزرگترین وبلاگ تخصصی ، آموزشی و تفریحی ایرانیان

بزرگترین وبلاگ تخصصی ، تفریحی ایرانیان

بزرگترین وبلاگ تخصصی ، آموزشی و تفریحی ایرانیان

راز و رمز اینترنت اکسپلورر ۲

56 – اگر خط ابراز Links را خیلی کوچک کرده باشید، یک سری فلش ظاهر می شوند که با کلیک روی هر کدام یک منوی کشویی باز خواهد شد، این منو، مکان خوبی برای جای دادن وب سایت هایی است که زیاد با آن سروکار دارید و مجبور نیستید کل Favorties را به دنبال آنها بگردید. کافی است URL را از خط Address از خود صفحه وب گرفته و به خط ابزارLinks بکشید.

57 – برای بعضی انواع فایل ها از قبیل فایل های EXE و COM. نمی توانید علامت گزینه Always ask before opening this type of file را بردارید. زیرا ممکن است حاوی ویروس باشند به همین دلیل، این سوال را همیشه خواهید دید.

58 – اگر بخواهید می توانید تمام خط ابزارهای IE را باهم آشکار یا پنهان کنید، یا با استفاده از کلیک راست، بعضی دکمه ها را حذف یا اضافه نمائید.

59 – تصمیم بگیرید که کدام دکمه ها را دوست دارید روی خط ابزارها ببینید و به چه ترتیبی، اگر برنامه های افزودنی خاصی را به IE اضافه کرده اید، دکمه های اضافی رااز طریق کلیک راست مشاهده خواهید کرد. با استفاده از خطوط جدا کننده، دکمه ها را سازمان دهی کنید.

60 – برای باز کردن جای بیشتر روی صفحه نمایش دکمه های کوچک را انتخاب کنید بدون این که برچسب داشته باشند. انتخاب گزینه Selected Text on Right دکمه ها را خواناتر می کند.

61 – کادر محاوره مربوط به بارگذاری فایل ها در IE6 ظاهر جدیدی نسبت به IE5 دارد: به جای گزینه های رادیویی،از دکمه های Save و Open استفاده کرده است.

62 – به جای کلیک روی دکمه های Back و Farward می توانید روی فلش رو به پایین آنها کلیک کنید تا لیستی از چند صفحه قبلی ظاهر شود. این کار خیلی سریعتر از این است که چند بار روی Back کلیک کنید و صبر کنید تا هر صفحه ظاهر شود. البته این ویژگی جدید نیست و در IEهای قبلی هم وجود داشت، ولی چیزی که جدید است لینکی است که در انتهای لیست برای باز کردن History اضافه شده است تا اگر صفحه ای که به دنبالش هستید عقب تر بود، بتوانید آن را پیدا کنید. اگر History قبلاً باز باشد، این لینک ظاهر نخواهد شد.

63 – اگر می خواهید یک مرحله به عقب بروید، از کلید BackSpace روی صفحه کلید استفاده کنید. به علاوه، می توانید ضمن گرفتن کلید Alt، کلیدهای فلش چپ یا راست را فشار دهید.

64 – ناحیه History لیست صفحات وب مشاهده شده را به صورت امروز، هفته گذشته، دو هفته گذشته و غیره مرتب می کند که بستگی به تعداد روزهایی دارد که خودتان تنظیم کرده اید. با استفاده از کلید View این لیست را بر اساس تاریخ، اسم سایت، تعداد مراجعات و سایت هایی که در آن روز مشاهده کرده اید، مرتب نمائید و یا با استفاده از دکمه Search به جستجوی URLها و عناوین صفحات بپردازید. اگر جای خالی روی دیسک دارید، از طریق منوی Tools ، گزینه Internet Options و صفحه General تعداد روزها رادرجلوی Days به 90 روز تنظیم کنید.

65 – اگر می خواهید فقط یک فریم را پرینت کنید، بهتر است بدون Preview این کار را بکنید، زیرا در این حالت نمی توانید یک فریم تنها را انتخاب کنید.

66 – وقتی از طریق لیست History به مشاهده صفحاتی می پردازید که قبلاً بازدید کرده اید، این اختیار را دارید که هر لیست از صفحات را باز نگه دارید، یا وقتی روی سایت دیگری کلیک می کنید، لیست فعلی را ببندید. برای تنظیم این گزینه، از منوی Tools، گزینه InternetOptions راکلیک کرده و به صفحه Advanced بروید. در قسمت Browsing ، گزینه Close unusd folders in History Favorites را علامت بزنید تا وقتی از سایتی به سایت دیگر می روید، جلوی چشم تان زیاد شلوغ نشود.

67 – ویژگی Print Preview ویژگی جدیدی در IE6 نیست، ولی با اضافه شدن دکمه هایی برای زوم کردن خیلی بهبود پیدا کرده است. اگر صفحه ای که قصد چاپ آن را دارید از چند فریم تشکیل شده می توانید از منوی کشویی دیگری تعیین کنید آیا تک تک چاپ بشوند یا کل صفحه چاپ بشود. به علاوه، می توانید سربرگ و ته برگ چاپ رانیز عوض کنید.

68 – وقتی پرینت خود را دریافت کردید، قاعدتاً باید بهتر از گذشته به نظر برسد،زیرا IE6 کنترل بهتری روی عملیات چاپ دارد. مثلاً نباید با خطوط شکسته مواجه بشوید، یا فاصله بین کلمات و حروف نباید غیر عادی باشد.

69 – اگر قصد چاپ صفحه ای را دارید که لینک های بسیاری دارد، گزینه Print tabel of links را علامت بزنید تا لیستی از لینک ها در یک برگه اضافی به چاپ برسد.

70 – پس زمینه های رنگی یا تصویری در صفحات وب به طور پیش فرض در چاپ لحاظ نمی شوند (چرا که اکثر افراد آنها را نمی خواهند و در ضمن جوهر کمتری مصرف می شود).ولی اگر واقعاً می خواهید کل صفحه با ظاهری کامل به چاپ برسد از منوی Tools، گزینه Internet Options را کلیک کرده و به صفحه Advanced بروید. سپس، زیر قسمت Printing گزینه Print background colours images را پیدا کرده و علامت بزنید.

71 – اگر هنوز هم از ویندوز 98 یا ویندوز ان تی استفاده می کنید یا اگر با IE5.5 ویژگی Web Folders را نصب نکرده اید، در IE6 هم Web Folders نخواهید داشت. اگر می خواهید در Windows Explorer به مدیریت فایل ها در سرورهای وب بپردازید، باید ابتدا IE6 را Uninstall بکنید، سپس IE5.5 را با استفاده از حالت Customize و انتخاب Web Folders (زیر
(Web Autoring componets IE6 نصب کنید و دوباره IE6 رانصب نمائید. راه دیگر این است که اگر office 2000 دارید، office server Exlensions Support را نصب کنید تا Web Folders فعال شود.

72 – هنگام کار با سایت های FTP همیشه می توانید به یک حالت Windows Explorer گونه سایت دست پیدا کنید، ولی متاسفانه در این حالت امکان استفاده از Drag-and – drop وجود ندارد، اما در عوض می توانید با استفاده از کلیک راست به کپی انتقال فایل ها بپردازید.

73 – اگر ترجیح می دهید به جای ساختار درختی فولدرها در یک سایت FTP، لیستی از لینک های دایرکتوری رامشاهده کنید، از منوی Tools، گزینه Internet Options را انتخاب کرده و به صفحه Advanced بروید. سپس در قسمت Browsing، گزینه Enable Folder view for FTP sites را خاموش کنید.

74 – وقتی با تایپ کلمات در خط Adress به جستجوی سایت ها می پردازید، ماشین جستجوگر توکار MSN لیستی از سایت های مشابه را نشان داده و سپس شروع به دریافت بهترین سایت منطبق با کلمات شما می کند. این روند، از طریق منوی Tools، گزینه Internet Options صفحه Advanced قسمت Search قابل تغییر است.

75 – اگر درکار خود وارد هستید از طریق Windows Explorer خیلی راحت تر می توانید به مدیریت سایت های Favorites خود بپردازید (چرا که آنها فقط یک سری فولدر و میان بر هستند که در دایرکتوری ویندوزنگهداری می شوند). پس اگر می خواهید به تغییر نام یا حذف آنها بپردازید، Explorer کارها را خیلی راحت تر می کند.

76- اگر می خواهید سریع به سراغ یک فولدر بروید، کلید Shift را بگیرید و از منوی Favorties گزینه Organise را کلیک کنید تا یک پنجره Explorer باز شود که فولدر Favorties را نشان می دهد.

77 – اگر می خواهید Favorties و کوکی های خود را به مرورگری دیگر یا حتی کامپیوتری دیگر منتقل کنید، از منوی File، گزینه Import and Explorer را کلیک کنید تا ویزاردی فعال شود که برای انجام این کار به شما کمک می کند. از مرورگرهای دیگرهم می توانید سایت های Favorties را به IE وارد کنید، موقع صدور نمی توانید فولدر ایجاد کنید و مجبورید از فولدرهای موجود یکی راانتخاب نمائید.

78 – لیست های اکسپلورروگونه از قبیل History Bar, Search Bar و Folder View در سمت چپ پنجره IE باز می شوند. علاوه بر این Bar ها ، در IE6 «بار» اکسپلوررگونه جدید اضافه شده که Media Bar نام دارد. البته، نسخه آزمایشی این نرم افزار چند «بار» جدید دیگر هم داشت، ولی به عدم استقبال کاربران، نسخه نهایی بدون وجود آنها بیرون آمد.

79 – یک «بار» اسکپوررگونه دیگر که هنوز هم وجود دارد، «بار» Related Sites شرکت Alex است که برای دستیابی به آن باید از منوی Tools و گزینه Show Related Links اقدام کنید. این گزینه، سایت های مشابه را با آن چه در حال حاضر پیش روی شاست، نشان می دهد. ولی وقتی از سایتی به سایت دیگر می روید، به روز نمی شود (مگر این که نسخه کامل آن را که رایگان است، از شرکت درخواست نمائید).

80 – اختیارات زیادی در «بار» Search وجود ندارد، زیرا مایکروسافت فقط چند ماشین جستجوگر را درون آن گذاشته است. با کلیک روی دکمه Search این «بار» را باز و روی دکمه Customise کلیک کنید تا ترتیب جستجو را انتخاب نمائید (برای تغییر تنظیمات باید روی خط باشید). پیشنهاد می کنیم خط ابزار بسیار عالی Google را نصب کنید، اما توجه داشته باشید که IE6 با آن قاطی می کند؛ یعنی هم در لیست خط ابزارها گزینه ای ظاهر می شود که Google را در بالای صفحه به نمایش در می آورد و هم در «بار» Explorer مدخلی به وجود می آید که خط ابزار Google را در پائین صفحه ظاهر می کند (اما هر دو درست کار می کنند).

81 - ءOutlook Express
مهمترین اصلاحات در OE6 بهبود مسائل امنیتی در آن است. حالا می توانید از ورود اسناد حجیم، ضمائم اجرایی، فایل های فشرده و اسکریپت ها ویژوال بیسیک (که غالباً ناقل ویروس هستند) جلوگیری کنید. به علاوه، هر وقت هر برنامه ای بخواهید به کتابچه آدرس های OE شما دست بزند و سعی کند از طریق حساب شما اقدام به ارسال نامه بکند (یعنی دیگر از حقه های کثیف ویروس نویسان)، هشداری ظاهر می شود.
برای آشنایی با امکانات موجود، از منوی Tools، گزینه Options راانتخاب کرده و به صفحه Security بروید. باانتخاب گزینه Restericted در قسمت Select the internent security zone to use جلوی جاوا، اسکریپت ها و کنترل های نامطمئن اکتیوایکس را بگیرید. در Email عملاً هیچ نیازی به این ها نیست و غیر فعال کردن آنها باعث جلوگیری از ورود ویروس می شود.
امکان دارد ویروسها از طریق فایل های ضمیمه وارد شوند، پس جلوگیری از ورود فایل های ضمیمه هم می تواند مانع از آلودگی سیستم شود، ولی این کار کمی غیر عادی است. به هر ترتیب، با انتخاب گزینهDo not sllow attachments to be saved or opened that could potentially be a virus ضمائم رااز کار بیندازید. البته با این کار باز هم می توانید لیست فایل ها را ببینید، ولی نمی توانید آنها را ذخیره یا باز کنید.
و یک کار خوب دیگراین است که مانع از انتشار ویروس ها بشوید. ویروس ها می توانند مثل آتشی که در خرمن می افتد گسترش پیدا کنند (و این کار با فرستادن خودشان به تمام طرف های تماس شما در کتابچه آدرس ها انجام می دهند) . پس برای جلوگیری از نشر آنها، گزینه Wam me other applications try to send mail as me راعلامت بزنید. باانتخاب این گزینه اگر بخواهید اطلاعات رااز طریق یک وب با Email ارسال کنید یا برنامه هایی را به اجرا در بیاورید که از کتابچه آدرس های شما استفاده می کنند، کادر محاوره ای ظاهر خواهد شد که از شما می پرسد واقعاً می خواهید نامه ای را بفرستید. در صورت مشاهده این ادر محاوره، اگر مطمئن نیستید، به سراغ Outlook بروید و ببینید نامه کدام است.
اگر میخواهید برای حسابی که از Hotmail گرفته اید از OE6 استفاده کنید، می توانید نامه های خود را بخوانید، ولی باید Hitmail راتنظیم کنید. برای این منظور، از منوی Tools، گزینه Accounts و سپس Add راانتخاب و روی Mail کلیک کنید. سپس، نوع سرور پستی را HTTP تعیین نمائید.
1 – از این جا ، ویزارد Internet Account را به اجرا در آورید.
2 – اسناد Word ممکن است حاوی ویروس ماکرو باشند، پس بهتر است ضمائم خطرناک را بلوکه کنید.
3 – با گذاشتن نامه در منطقه Restricted اسکریپت نویسی را ازکار بیندازید.
4 – جلوی کرم های پست الکترونیک را بگیرید و نامه های ارسالی را از همین جا معاینه کنید.
5 – جلوی فایل های خطر آفرین را بگیرید.

82 – بار Media اصوات و تصاویر «جاری» (Steaming) رادر پنجره کوچکی در سمت چپ پنجره اصلی پخش می کند. بدین ترتیب می توانید به آسانی تراک سی دی یا ایستگاه رادیویی در حال پخش را بدون ترک وب سایت مشاهده کنید.

83 – اگر می خواهید کنترل های این ابزار پخش کننده (Player) را از «بار» بیرون بیاورید، روی دکمه سفید کوچک undock کلیک کرده و Player را به مکان مورد نظر بکشید. این پنجره قابل کوچک و بزرگ کردن است اگر میخواهید Player در جای خود میخ کوب شود، دوبار روی دکمه سفید رنگ کلیک کنید.

84 – اگر ترجیح می دهید موسیقی یا فیلم را از طریق برنامه استاندارد ویندوز، یعنی Windows Media Player مشاهده یا گوش کنید، با کلیک روی دکمه Media Options و سپس Settings گزینه Play Web media in the bar را خاموش کنید.

85 – اگر از Media Bar خارج بشوید تا مثلاً جستجویی را به راه بیندازید یا پنجره History را باز کنید، موسیقی قطعی در پشت صحنه به پخش ادامه می دهد. برای خاموش کردن آن باید دوباره به Media Bar برگردید.
نظرات 1 + ارسال نظر
تنها شنبه 24 بهمن 1383 ساعت 07:33 ب.ظ http://www.asemoun-hasty.blogsky.com

سلام ممنون از مطالب آموزندت پیشم بیا

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد